Miért választhatsz bizalommal?

 

- Weblapomon fotóim helyettem beszélnek, remélem ezért is gondolhattál rám.

- Ahol ott kell lennem, ott időben ott vagyok. Ha nem így lenne, ezt nem csinálhatnám.

- A feladatokat előre egyeztetem Veled/Veletek, tudhatjátok mit vállalok és mit fogtok kapni.

- Az előzetes egyeztetés a feladattól is függ: Lehet e-mailban, telefonon, vagy Skype-on online képpel, de találkozhatunk előtte megbeszélt helyen, sőt speciális esetben a leendő helyszíneken is.

- Profi vagyok? Természetesen profinak tartom magam, hiszen fotóriporterként végeztem. De ezért is folyamatosan képzem magam, mert Neked is így nyújthatom a legjobbat amire képes vagyok.

- Van-e nálam jobb, tapasztaltabb, még drágább technikával dolgozó fotós? Igen, van és vannak.

Van aki közülük a példaképem.

- És én mit tudok? Az események fotózása közben, hozzáadom saját inspirációim, Te/Ti és a Többek a pedig a másik felét. A végeredmény mindig szubjektív. Nekem a Megrendelő elégedettsége az igazi fokmérőm. Ezek alapján megerősítéseket kapok, hogy jó úton haladok. Ti sem lehettek kivételek, s ezért mindig mindent meg is fogok tenni.

- A technika. Fontos, de nem neked, hanem nekem. Mert engem segít abban, hogy a legjobbat adhassam. A Canon full-frames gépvázaival dolgozom. Időnként egyszerre kettővel is, különböző objektívekkel, mert nincs mindig idő az objektív cserére. Biztonságból még egy tartalék gépvázat is viszek magammal. Ugyanígy vakúból és egyéb kütyükből is tartalékkal megyek.

- Munka közben az eseményt nem zavarom, de számomra a felvételek készítéséhez legjobb helyeket folyamatosan keresem, „foglalom”. Ruházatom mindig az eseménybe illeszkedő, munkámhoz vállalható.

- Azt, hogy mit kapsz, vagy mennyit kapsz, már előre tudhatod, hiszen erről előre megállapodunk. Ha valami pluszt is szeretnél a feldolgozás után (pl.: fotókönyv, naptár, stb.) az is megoldható.

- A képek egy nem kis részét -csomagtól/igénytől függően ~100-300db- utómunkázva kapod. Ez nekem sem kis munka, de mindig úgy csinálom, hogy bármikor felvállalhassam amit a kezeim közül kiadok. Erre tanítottak és magam is olyan fontosnak tartom, hogy be is tartom.